Mijn naam is Inge Peeters. Inge is algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut in opleiding bij Fysiotherapie Tholen. Ik richt me vooral op fysiotherapie voor ouderen. Ik kan jou begeleiden bij klachten zoals COPD, niet aangeboren hersenletsel en klachten na een operatie. In mijn vrije tijd ben ik drie keer per week te vinden op het voetbalveld.

Ik werk nauw samen met een diëtist, logopedist, zorgmedewerkers en een maatschappelijk werker en ben aangesloten bij het geriatrienetwerk. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens de Roparun en bij mijn sportvereniging in de buurt.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik ervoor kan zorgen dat mensen makkelijker dingen kunnen uitvoeren met minder beperkingen. Het is mijn doel om met een goede zorgkwaliteit de behandelingen, oefeningen en adviezen zo af te stemmen dat deze individueel aansluit bij de persoon.

Een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt was het resultaat bij een dementerende meneer. Deze meneer zat in een rolstoel en hem was verteld dat hij niet meer kon lopen. Mijn cliënt en ik hadden een goede klik en ik vertelde hem dat ik ervoor wilde gaan als hij in mij en zichzelf zou geloven. Uiteindelijk kon hij zelfstandig staan en kon ik met hem ongeveer 20 meter onder toezicht lopen. Hierdoor werd het voor de verzorging ook veel makkelijker om hem te verzorgen.

Lees ook over de ervaring van spierziekte patiënt Cees. Na zijn revalidatie bij Inge.

Inge Peeters

Contact Inge Peeters

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn