Ik ben algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in dry needling, medical taping en sport gerelateerde klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals sportblessures, gewricht en spierklachten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld en in de fitness. Ik werk momenteel GeldermalsenHouten en Utrecht maylaan.

Ik werk nauw samen met ziekenhuis Rivierenland Tiel, huisartsenpraktijken in Geldermalsen e.o. Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij voetbalclub Mvv’58. Waarbij tijdens de trainingsavonden en op de wedstrijddag verzorging aanwezig is.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen/ondersteunen met hun klacht. Iedere blessure is weer anders en vergt een andere aanpak. Hierdoor blijf je als therapeut getriggerd om iedere klacht zo goed mogelijk te verhelpen of verbeteren.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de dankbaarheid van een patiënt die verteld was dat meneer niet goed meer zou kunnen lopen en nooit meer zou kunnen rennen, deze jongeman was in de 20 en had het hier erg moeilijk mee. Maar door de goede motivatie van deze meneer en strijdlust is het hem wel gelukt hij kon weer hardlopen.

contact

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken?Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat jij snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Contact Inge Buijs

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.