Ik ben Ilse Harms en werk al vele jaren met plezier als algemeen fysiotherapeut en sinds enkele jaren ook als oedeemfysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Walenbugerweg. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in onder andere: Mulligan ABC, Medical Taping, McKenzie therapie AB, bekkenbodemtherapie bij incontinentie klachten en zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. Jij kunt met vrijwel al uw klachten bij mij terecht.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Vanuit Vlaardingen fiets ik al vele jaren naar mijn werk in Rotterdam. Daarnaast probeer ik 2 keer per week een half uur te joggen en zwem ik af en toe nog wat baantjes.

Het is fijn om met meerdere collega’s van FysioHolland samen te kunnen werken, zodat indien nodig ook hulp en/of advies van een collega kan worden gevraagd.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke zorg en aandacht. Daardoor werk ik veel 1 op 1 in de behandelkamer en geef ik zo nodig ook oefeningen mee aan mijn cliënten waar hij/zij in onze oefenzaal of thuis mee aan de slag kan. Het is voor mij een uitdaging om de klacht te verhelpen, maar ook om de oorzaak van de klachten te kunnen begrijpen, zodat de cliënt met dit inzicht herhaling van het probleem kan voorkomen.

Contact Ilse Harms-Verheij

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).