Ik ben Ilse Harms en werk al vele jaren met plezier als algemeen fysiotherapeut en ook als oedeem therapeut bij FysioHolland Rotterdam Walenbugerweg. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in onder andere: Mulligan ABC, Medical Taping, McKenzie therapie AB, bekkenbodemtherapie bij incontinentie klachten en zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. Je kunt met vrijwel alle klachten bij mij terecht.

Zelf hecht ik veel waarde aan persoonlijke zorg en aandacht. Daardoor werk ik veel 1 op 1 in de behandelkamer en geef ik zo nodig ook oefeningen mee aan mijn cliënten waar hij/zij in onze oefenruimte of thuis mee aan de slag kan. Het is voor mij een uitdaging om de klacht te verhelpen, maar ook om de oorzaak van de klachten te kunnen begrijpen, zodat de cliënt met dit inzicht herhaling van het probleem kan voorkomen.

Contact Ilse Harms-Verheij

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Maak een telefonische afspraak bij mij via 010 4661229 of 010 7144555. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).