Ik ben Hylke Hopmans, master sportfysiotherapeut. Ik ben Hylke Hopmans, master  sportfysiotherapeut. Daarnaast maak ik deel uit van het knieteam en ben regioleider van Noord-Holland 2 binnen FysioHolland. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar haal ook veel energie uit mijn werk!

Cliënten kunnen bij mij terecht voor sport-orthopedische klachten van de onderste extremiteit (knie/enkel/heup). Ik richt mij daarbij met name op de complexere casuïstieken, denk hierbij aan voorste kruisband letsel, revalidatie na operatie maar ook complexe sportblessures. Daarnaast zie ik veel traumatologie patiënten, onder andere vanuit het Traumanet VUmc. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik verbonden aan de ‘kniepoli’ van het OLVG. Ik ben ook nauw betrokken bij The KneeClub en werk samen met FC kruisband.

Vaak komen cliënten al met een zeer specifiek doel binnen, bijvoorbeeld een bepaalde wedstrijd of sportniveau dat ze willen behalen. Niks is mooier dan mijn cliënten daar te krijgen en hun blijdschap te zien na bijvoorbeeld weer hun eerste goal te hebben gemaakt of weer op de piste te hebben gestaan!

Mijn cliënten stellen vaak hoge eisen aan mij als professional, zodoende verwacht ik ook volledige inzet van mijn cliënten. Op deze manier kunnen we het maximaal haalbare bereiken.

Lees meer over mijn werkzaamheden als kniespecialist op de website van de Kneeclub.

Contact Hylke Hopmans

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.