Ik ben Hidde Vaags,  fysiotherapeut op locatie Utrecht Zuilen en ik ben gespecialiseerd in sport en orthopedische revalidatie van de onderste extremiteit. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals voorste kruisband reconstructie, sporttrauma’s, hardlooptechnieken en diverse knie- en enkelklachten In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld, golfbaan, squash en met de hond in het bos.

Ik werk nauw samen met het team binnen FysioHolland, wij hebben diverse specialiteiten en daarnaast werk ik nauw samen met de orthopeden van St Antonius en diverse sportartsen. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens voor longpatiënten en geef ik een loopgroep voor revalidanten die weer op het punt staan om te mogen sporten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat je iemand kan helpen zijn/haar doelen weer te bereiken en het telkens weer scherp stellen van mijn behandelmogelijkheden om iemand naar het doel te brengen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de dankbaarheid van cliënten die weer voor het eerst een competitiewedstrijd hebben gespeeld.

Fysiotherapeut Hidde Vaags

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.