Mijn naam is Hanna Verhoeven- van Nunen. Ik ben in 2003 afgestuurd als algemeen fysiotherapeut en heb daarna enkele jaren ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut Sinds 2011 ben ik in dienst bij advies en BewegingsCentrum Maassen. Ik ben in 2010 gestart met de tweejarige post-HBO  opleiding oncologie. In 2012 heb ik mijn oedeemspecialisatie behaald. Namens Advies en BewegingsCentrum Maassen vertegenwoordig ik in FYNE (Fysiotherapeuten Netwerk Eertse Lijn) de oncologie werkgroep. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Mijn interessegebied ligt bij de chronische patiëntenzorg en dan met name de oncologische patiënten.

Ik vind het zeer dankbaar en bijzonder om met oncologische  patiënten te mogen werken. Ik probeer ze, waar ik kan, te helpen om te herstellen van alle behandelingen of om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden, indien er geen  genezing meer mogelijk is. Tevens vind ik het psychosociale aspect, wat bij het zorg dragen voor oncologische patiënten onlosmakelijk verbonden is, erg interessant.

Contact Hanna Verhoeven- van Nunen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).