Algemeen fysiotherapeut
Mijn naam is Han den Engelsman. Jij kunt bij mij terecht voor algemene klachten aan nek, rug en extremiteiten t.g.v. diverse oorzaken bijv. overbelasting, sport, blessures, triggerpoints en verklevingen.

Chronisch ZorgNet therapeut en leefstijlcoach
Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische aandoeningen. Dit houdt in dat ik jou kan helpen bij leeftijd – en leefstijl gerelateerde klachten, o.a.:
– Vaatklachten > etalage benen (PAV)
– Hartklachten > revalidatie bij coronaire hartaandoeningen (CVRM)
Longklachten > Astma/COPD.
Diabetes.
Artrose.
Ouderdomsklachten, bijv. botontkalking (osteoporose).
Maar ook postoperatieve revalidatie na bijv. een nieuwe heup of knie.

In mijn vrije tijd probeer ik mezelf fit te houden d.m.v. activiteiten outdoor (fietsen, hardlopen, bootcamp) en indoor (fitness).

Ik werk samen met diverse huisartsen, specialisten en andere zorgprofessionals in de omgeving. Ik ben aangesloten bij enkele zorgnetwerken:
– Chronisch ZorgNet: www.claudicationet.nl
– Regionaal claudicatio netwerk.
– Longnetwerk: www.lef010.nl

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden van een cliënt … samen toewerken naar een situatie waarin bewegen weer plezierig is, vrij van beperkingen en belemmeringen.

Graag zie ik dat een cliënt zijn/haar doel bereikt … dat geeft me energie. Zo was er laatst een dame die haar leefstijl volledig omgooide op 3 domeinen tegelijkertijd > zó knap!  In korte tijd behaalde ze een enorme winst op haar pijnvrije loopafstand. Nu kan ze weer een ‘dagje shoppen’ met haar dochter!

Contact Han den Engelsman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.