Mijn naam is  Guus Makkink. Guus is sportfysiotherapeut en locatiemanager FysioHolland Zeist. Ik ben gespecialiseerd in orthopedie (gewrichten), sportblessures en langdurige, complexe (pijn)klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals VKB letsel, fibromyalgie, post- Corona herstel of een nieuwe schouder, heup of knie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om zelf ook lekker te sporten.

Ik werk nauw samen met ziekenhuizen, psychologen en ben aangesloten bij het specialistenregister ‘sportfysiotherapie’ van de beroepsverenigingen waar je alleen in geregistreerd mag staan wanneer je de Master of Science (universitair)  specialisatie sportfysiotherapie hebt behaald.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het samenwerken met jou als cliënt, bespreken wat jij het belangrijkste vindt in jouw leven. Wat geeft jouw leven kleur en kwaliteit? Is dit sport of bijvoorbeeld het spelen met de (klein)kinderen? Waardoor is dit nu beperkt of pijnlijk? Hoe kan ik als fysiotherapeut samen met jou ervoor zorgen dat jij de  belangrijke dingen weer (beter) kunt?

De momenten die mij het meest zijn bijgebleven sinds ik in 2004 ben afgestudeerd zijn verschillende eindevaluaties. Wanneer je met je cliënt samen de eindsituatie vergelijkt met de beginsituatie. Het is zo mooi om te merken dat er vaak zoveel bereikt kan worden met fysiotherapie. Zo heb ik bijvoorbeeld iemand begeleid die na een val zijn rug op verschillende plekken gebroken had en na een zeer intensieve revalidatie weer kon werken, sporten en tegen alle verwachtingen in zijn ‘oude’ leven weer terug had gewonnen.

In dit artikel vertelt Guus Makkink over sportfysiotherapie en over FysioHolland Zeist.

Contact Guus Makkink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.