Ik ben sportfysiotherapeut en locatiemanager FysioHolland Zeist. Ik ben gespecialiseerd in orthopedie (gewrichten), sportblessures en langdurige, complexe (pijn)klachten. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals VKB letsel, fibromyalgie, post- Corona herstel of een nieuwe schouder, heup of knie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om zelf ook lekker te sporten.

Ik werk nauw samen met ziekenhuizen, psychologen en ben aangesloten bij het specialistenregister ‘sportfysiotherapie’ van de beroepsverenigingen waar je alleen in geregistreerd mag staan wanneer je de Master of Science (universitair)  specialisatie sportfysiotherapie hebt behaald.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het samenwerken met u als cliënt, bespreken wat u het belangrijkste vindt in uw leven. Wat geeft uw leven kleur en kwaliteit? Is dit sport of bijvoorbeeld het spelen met de (klein)kinderen? Waardoor is dit nu beperkt of pijnlijk? Hoe kan ik als fysiotherapeut samen met u ervoor zorgen dat u de voor u belangrijke dingen weer (beter) kunt?

De momenten die mij het meest zijn bijgebleven sinds ik in 2004 ben afgestudeerd zijn verschillende eindevaluaties. Wanneer je met je cliënt samen de eindsituatie vergelijkt met de beginsituatie. Het is zo mooi om te merken dat er vaak zoveel bereikt kan worden met fysiotherapie. Zo heb ik bijvoorbeeld iemand begeleid die na een val zijn rug op verschillende plekken gebroken had en na een zeer intensieve revalidatie weer kon werken, sporten en tegen alle verwachtingen in zijn ‘oude’ leven weer terug had gewonnen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.