Mijn naam is Gideon de Haan, psychosomatisch fysiotherapeut ook arbeidsfysiotherapeut bij FysioHolland Den Helder Bernhardplein en Reigerstraat. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als  psychosomatiek, arbeidsfysiotherapie bij stress- en spanningsgerelateerde klachten, werkgerelateerde klachten, slaapklachten, hyperventilatie, angstklachten, boosheid klachten. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik patiënt kan helpen bij het verhelpen of onder controle krijgen de klachten waar ze last van hebben en die ze hinderen in hun dagelijks leven. Wij zijn parnters huisarts, diëtist, (kinder)psycholoog, chiropractor, Osteopaat, POH GGZ, POH somatiek, wijkverpleging, ergotherapeut, maatschappelijk werk, GGD,  bekkenfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, medisch specialisten Noordwest ziekenhuis.

Het is mijn doel als fysiotherapeut om mensen begeleiden bij het op de rit krijgen van hun leven.  Het mooiste aan mijn werk vind ik dat psychosomatiek, het doorgronden van onbegrepen klachten van patiënten en aan de oplossing mogen meewerken. Ik vind het bijzonder om te zien hoe patiënt die vanuit bijna uitzichtloze situatie de weg terugvond naar zinvol leven. 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan wandelen, fietsen, kunst, muziek, boxer honden en filosofie.

In dit artikel vertelt Gideon de Haan zijn visie op online fysiotherapie.

Psychosomatisch fysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut Amsterdam Noord Gideon de Haan

Contact Gideon de Haan

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland  of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin.