Mijn naam is Gerard Martijn. Gerard is manueel therapeut bij FysioHolland STTC Bussum. Teven is hij gespecialiseerd in de wervelkolom, de schouder en ketenproblematiek. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij onder andere hoofdpijn, pijnklachten in de nek/schouderregio en pijnklachten van de lage rugklachten. Daarnaast heeft hij ervaring bij revalidatie schouders. Ook werkt Gerard nauw samen met mijn collega fysiotherapeuten, manueel therapeuten en huisartsen. Ik ben ben aangesloten bij het NVMT. Ik werk momenteel voor FysioHolland Bussum. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik de puzzel van het verhaal van de patiënt (anamnese) tot het stellen van een fysiotherapeutische diagnose. Het positieve resultaat is de bevestiging dat ik de juiste diagnose heb gesteld. De momenten die mij het meest bijgebleven zijn, zijn de dankbare patiënten die met complexe problematiek bij mij kwamen en ik heb kunnen helpen zodat zij weer volledig kunnen functioneren.

Gerard Martijn

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).