Mijn naam is Gerard Martijn en ik ben manueel therapeut bij FysioHolland STTC Bussum. Als manueel therapeut ligt mijn specialisatie bij de wervelkolom, de schouder en ketenproblematiek. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij o.a. hoofdpijn, duizeligheid, pijnklachten in de nek/schouderregio, kaak gerelateerde klachten en pijnklachten in de lage rug. Daarnaast heb ik ervaring met schouder revalidatietrajecten en ben ik aangesloten bij het SchouderNetwerk Gooi en Eemland (onderdeel van SchouderNetwerken Nederland). Ook werk ik nauw samen met mijn collega fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, oefentherapeuten en huisartsen in de regio.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de puzzel van het verhaal van de patiënt tot het stellen van een fysiotherapeutische diagnose. Het positieve resultaat is de bevestiging dat ik de juiste diagnose heb gesteld. De momenten die mij het meest bijgebleven zijn, zijn de dankbare patiënten die met complexe problematiek bij mij kwamen en ik heb kunnen helpen. Dat zij na de behandelingen weer volledig kunnen functioneren blijft geweldig om te zien!

Gerard Martijn

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).