Ik ben Gerard Barsingerhorn, sportfysiotherapeut bij FysioHolland Baambrugge, registerpodoloog en docent op de Academie voor Podologie en ik ben gespecialiseerd in voet- en houdingsklachten die een relatie hebben met de voet. Verder ben ik gespecialiseerd in echografie. Hierbij naast algemene echografie met name gespecialiseerd in echografie van voet, enkel en onderbeen.

Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals hielspoor, fascitis plantaris, voorvoetklachten, achillespeesklachten en rug-/heup- en knieklachten die hun oorsprong hebben in de voet of bij een beenlengteverschil. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de golfbaan, aan het wandelen of in Frankrijk. Ik werk nauw samen met fysiotherapeuten en manueel therapeuten in onze praktijk, voetorthopeden in de Bergman kliniek in Naarden en ben aangesloten bij het KNGF en de Stichting LOOP.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het kunnen bieden van een oplossing bij mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Het beschouwen van de mens als een holistische eenheid vind ik de basis van mijn handelen. Het moment dat mij het meest is bijgebleven zijn de terugkerende tevreden patiënten in de 40 jaar die ik nu werk als fysiotherapeut en podoloog.

Contact Gerard Barsingerhorn

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.