Mijn naam is Geraldine Majoor en ik ben sinds 2014 werkzaam bij FysioHolland STTC in Bussum. Ik ben geïnteresseerd in het behandelen van de schouder (en elleboog regio). Een mooi maar complex gewricht wat elke klacht uniek en anders maakt.

Daarnaast ben ik ook één dag in de week te vinden in Tergooi op het Schouder- en Elleboogcentrum. Hier werken wij samen met verschillende orthopeden bij het diagnosticeren van schouder en elleboogklachten. Om mijn werk kennis en mogelijkheden in de praktijk uit te breiden heb ik de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd, o.a. gericht op de schouder, Mulligan concept en echografie. Echografie is een mooie manier om mijzelf en collega een nog breder en completer beeld van de klacht te geven.

Tenslotte begeleid ik als fysio het inloopspreekuur op hockeyclub Naarden waar sporters mij kunnen opzoeken met klachten, blessures of vragen gerelateerd aan het bewegingsapparaat.

Geraldine Majoor

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.