Mijn naam is Geert Kwantes al 30 jaar fysio- en manueel therapeut m.s.c.. Ik ben gespecialiseerd in wervelkolom-gerelateerde klachten, zoals nekschouder en lage rug-bekken klachten. Ik werk nu als manueel therapeut bij Amsterdam Noord-Beemsterstraat en  FysioHolland Hoofddorp. Voorts ben ik gespecialiseerd in nek-hoofdpijnklachten en arm/beenklachten na een trauma. Hierbij werk ik samen met diverse huisartsen en medisch specialisten, zoals orthopeden en neurologen uit ziekenhuizen en klinieken in de omgeving van Hoofddorp en Amsterdam.

Als paramedicus handel ik voorwaardenscheppend voor mensen met nek-rugklachten. Om mensen een zetje in de goede richting te geven zodat met gerichte oefentherapie of training en houdingsadvies de klacht duurzaam weer onder controle te krijgen is.

Wat me altijd zal bijblijven van mijn ervaringen als fysiotherapeut:

  • Het meisje van toen 9 jaar oud met een gecompliceerde elleboogbreuk, die na 9 maanden intensief oefenen, mobiliseren en trainen haar elleboog weer volledig kon gebruiken.
  • De medisch specialist met langdurige lage rugklachten inzicht geven in de oorzaak van de klacht, en met een relatief korte behandelserie, deze arts weer volledig op de been te krijgen.

Daarnaast blijven de momenten dat ik soms een bedankbriefje of attentie van dankbare klanten krijg, na een naar tevredenheid verlopen behandelserie, mij altijd lang bij.

Contact Geert Kwantes

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.