Ik ben fysiotherapeut en hydrotherapeut bij FysioHolland Medicort Utrecht Kanaleneiland. Ik ben gespecialiseerd in Hydrotherapie, Kinesio Taping en neurologische aandoeningen zoals een herseninfarct of spierziektes. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals verminderde balans, verminderd uithoudingsvermogen, verlaagde belastbaarheid. Kortom: samen werken we eraan uw zelfstandigheid en zelfvertrouwen zoveel mogelijk terug te krijgen.

Mijn grootste hobby waar ik graag mijn vrije tijd aan besteed, zijn mijn honden. Heerlijk wandelen en ravotten in het bos of op het strand. Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid en spontane acties met vrienden. Ik werk nauw samen met revalidatiecentrum de Hoogstraat, waar wij regelmatig een vervolgtraject voor mensen kunnen aanbieden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten weer het zelfvertrouwen terug te kunnen laten krijgen in hun eigen kunnen en daarbij hun eigen grenzen steeds verder laat verleggen. Mensen weer gemotiveerd krijgen om (meer) te gaan bewegen. De gedrevenheid die daar soms bij komt kijken, daar kan ik erg van genieten.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat één van mijn cliënten zijn waardering wilde laten zien voor alles wat ik heb kunnen doen en waar ik hem bij heb geholpen te bereiken. Hiervoor heeft hij mij als verrassing in het zonnetje gezet met een zelfgeschreven speech van twee bladzijden, een prachtige bos bloemen en een boek dat hij typerend vindt voor mij. Dit blijf ik een bijzonder moment vinden, omdat je als behandelaar niet altijd stilstaat wat voor impact jouw therapie op iemands leven kan hebben.

Contact Frédérique van Loon

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.