Mijn naam is Floris Groeneveld. Vanaf januari 2019 is hij werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Medicort locatie Utrecht Zuilen en vanaf maart 2019 00k op locatie Overvecht (De Dreef). Ik kan u dus begeleiden bij diverse soorten klachten, zoals de knie, schouder en sportrevalidatie. Mijn hobby’s zijn boksen en ik doe graag mee aan bootcamp.

De afwisseling tussen beide locaties vind ik erg leuk. Op locatie De Dreef zitten we met een behandelkamer gevestigd bij sportschool Fit For Free, waar we gebruik mogen maken van hun faciliteiten. Locatie Zuilen is een grote locatie van FysioHolland Medicort met alle soorten specialisaties in huis. Daarnaast werk ik op locatie Zuilen ook als medische fitness instructeur. Ik begeleid mensen  met een Gezond & Actief abonnement en geef één keer per week bootcamp.

Het leukste aan het vak fysiotherapie vind ik enerzijds om met mensen bezig te zijn en anderzijds met beweging. Ik help mensen graag weer goed te bewegen en ik doe er alles aan om cliënten weer met een lach op hun gezicht weg te zien lopen. Onlangs had ik bijvoorbeeld een dame van 90 jaar onder behandeling. Zij kwam binnen met een rolstoel en was vrij beperkt in haar beweging. Na ongeveer 4 maanden onder behandeling kon mevrouw weer zelfstandig boodschappen doen. Dit vond ik erg mooi om te horen!

Fysiotherapeut Utrecht Floris Groeneveld

Contact Floris Groeneveld

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.