Ik ben algemeen fysiotherapeut en locatiemanager van Etten-leur Voorsteven en Etten-Leur Vijfhuizenweg. Ik ben gespecialiseerd in dry needlingmulligan, operatieve en sportgerelateerde klachten. Dit houdt in dat ik jij kan begeleiden bij klachten zoals nekpijn, rugpijn, voorste kruisband revalidatie, meniscusletsel en blessures die tijdens het sporten zijn ontstaan. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij de voetbal, in de sportschool en op de mountainbike.

Ik werk samen met Bergman clinics Breda en daarnaast ben ik werkzaam bij de voetbalacademie van Willem II als fysiotherapeut bij de jeugd.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het oplossen van het lichamelijke probleem in samenwerking met de cliënt. Uiteindelijk is het doel om de cliënt zo snel mogelijk te laten herstellen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is zijn verschillende momenten. Er is niet één specifiek moment die ik kan benoemen. De afgelopen jaren zijn er meerdere succesvolle revalidatie geweest en andere mooie momenten. Dit maakt het vak ook zo leuk.

Floran van Gastel

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.

What do you want to do ?

New mail