Mijn naam is Ferry Vosman. Ik ben onlangs afgestudeerd als MSC manueel therapeut en ben al 5 jaar fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten voor de nek, lage rug en onderste extremiteiten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de motor. Momenteel werk ik bij Fysioholland Amersfoort en Nijkerk

Ik werk nauw samen met Nautilus Healthclub en Club Pellikaan Amersfoort.

Het mooiste aan mijn werk vind ik  om cliënten te kunnen helpen met de klacht waar ze voor langs komen. Vooral als ze hier al enige tijd mee te maken hebben en je ze verder kan helpen in het dagelijks leven of sportactiviteiten.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een cliënt, die al ruim tien jaar in de rolstoel zit, weer zijn eerste stappen heb kunnen laten maken in het water en verder in zijn revalidatie weer een aantal meter heb kunnen laten lopen zonder hulpmiddelen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de motor.

Ferry Vosman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.