Mijn naam is Femke van Heeren en ik ben algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. bij FysioHolland Hoofddorp, Amsterdam-West Oeverpad en in Zuid-Oost bij het Bijlmersportcentrum. 

Mijn focus ligt op het begeleiden van kinderen, bijvoorbeeld bij overgewicht en bij orthopedische klachten. Bij beide locaties help ik ‘Kinderen in Beweging’ groepen. In samenwerking met een multidisciplinair team begeleiden we kinderen met gewichtsproblemen en/of een motorische achterstand. Daarnaast behandel ik mensen met geriatrische klachten, waarbij ik hulp biedt bij bijvoorbeeld balansproblematiek of neurologische klachten. 

Het mooiste aan ons beroep vind ik dat we mensen zoveel verder kunnen helpen dan ze vaak zelf denken. Bij kinderen zijn er soms maar een paar behandelingen nodig om al een groot resultaat te zien. 

Contact Femke van Heeren

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.