Ik ben Feline Molenaar en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Medicort Naarden (Bergman Clinics) en FysioHolland Amsterdam Oosterpark. Cliënten kunnen bij mij terecht met klachten aan het gehele menselijk lichaam en orthopedische (sport)klachten. Ook voor revalidatietrajecten na een nieuwe heup of knie zijn cliënten bij mij aan het juiste adres. Ik werk hiervoor samen met andere collega’s en orthopedische specialisten vanuit de Bergman Clinics.

Mijn doel als fysiotherapeut is het aanpakken van lichamelijke klachten. Ik wil ervoor zorgen dat cliënten weer optimale (sport)prestaties kunnen leveren om zo ook klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Ik word blij als ik mijn cliënten kan helpen zodat ze hun dagelijkse handelingen en activiteiten weer kunnen oppakken. Ook vind ik de return to sportfase erg leuk omdat je heel taakgericht naar iemand hulpvraag behandelt. Wat mij altijd is bijgebleven is een succesvolle revalidatie waarbij een cliënt die twee standbeencorrecties aan beide knieën is ondergaan. Door middel van hydrotherapie en de Frans Bosch Methode kon mevrouw weer functioneren en bewegen in het dagelijks leven. De dankbaarheid vanuit deze cliënt maakte mij enthousiast om hiermee door te blijven gaan.

In mijn vrije tijd sta ik dagelijks op de atletiekbaan. Mijn specialiteit is de 400 meter horden. Verder houd ik ook erg van zeilen.

Contact Feline Molenaar

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.