Ik ben Eva van Rijnsbergen en inmiddels 8 jaar werkzaam bij FysioHolland op locatie Rotterdam Centrum (David Lloyd). Het leuke aan deze locatie vind ik de vele mogelijkheden om te revalideren. Zo is er een zwembad, grote oefenzaal en zijn er zelfs gymzalen aanwezig om sportspecifiek te kunnen trainen.

Buiten het werk om ben ik zelf dan ook veel te vinden bij David Lloyd. Hier doe ik aan krachttraining en volg ik groepslessen. Daarnaast vind ik het leuk om te wielrennen, hardlopen of te kitesurfen. Gelukkig lukt dit tot nu toe vrijwel blessurevrij. Naast FysioHolland ben ik werkzaam bij Feyenoord Rotterdam. Ik vind het erg leuk om deze twee banen te combineren met elkaar. Zo blijft het werk afwisselend en zie ik een grote diversiteit aan blessures.

Je kunt bij mij terecht met nek-schouderklachten, na een knie- of heupoperatie, overbelastingsklachten en acute klachten. Samen gaan we op zoek naar een zo goed mogelijke manier van herstel. En wanneer ik het idee heb dat jij bij mij niet op jouw plek bent dan zal ik samen met jou op zoek gaan naar een goed alternatief.

Het mooiste aan het vak fysiotherapie is dat ik mensen hun mobiliteit en/of plezier in sport weer terug kan geven. Niemand vindt het leuk om met pijn te leven en het mooiste is dan ook om die pijn steeds een beetje te zien verdwijnen. Zo vind ik het een uitdaging als mensen al vanalles geprobeerd hebben en dan bij mij komen. Wanneer het dan lukt om de klachten te verminderen of te doen verdwijnen voelt dat als een overwinning waar ik heel blij van kan worden.

Contact Eva van Rijnsbergen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.