Ik ben Eva Platzgummer en ik ben fysiotherapeut en master manueel therapeut bij FysioHolland Hilversum Vaartweg en De Meent en ik ben gespecialiseerd in schouderklachten en wervelkolom gerelateerde klachten, waaronder nek- en armklachten, hoofdpijn en rugklachten.

Ik ben gefascineerd door de mens in beweging en het effect van het bewegen op mensen. U kunt bij mij terecht voor klachten die het bewegen in uw dagelijkse leven belemmeren.

Ik vind het leuk om te zoeken naar de geschikte aanpak die bij u past, zij het door middel van oefeningen, manuele technieken, Dry Needling, Mulligan Concept technieken of, niet onbelangrijk, gewoon een duidelijke uitleg. Samenwerken met andere disciplines kan vaak het verschil maken.

Ik ben aangesloten bij het Schoudernetwerk Gooi en Eemland en de vereniging van fysiotherapeuten het Gooi (FVGO) waar ik kennis met andere specialisten kan uitwisselen en up to date blijf over de laatste ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de buitenlucht bezig.

Manueel therapeut Hilversum Eva Platzgummer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.