Mijn naam is Eva Platzgummer. Eva is fysiotherapeut en master manueel therapeut bij FysioHolland Hilversum Vaartweg en De Meent. Tevens ben ik gespecialiseerd in schouderklachten en wervelkolom gerelateerde klachten, waaronder nek- en armklachten, hoofdpijn en rugklachten.

Ik ben gefascineerd door de mens in beweging en het effect van het bewegen op mensen. Jij kunt bij mij terecht voor klachten die het bewegen in uw dagelijkse leven belemmeren.

Ik vind het leuk om te zoeken naar de geschikte aanpak die bij jou past. Ik zal door middel van oefeningen, manuele technieken, Dry Needling, Mulligan Concept technieken of, niet onbelangrijk, gewoon een duidelijke uitleg. Samenwerken met andere disciplines kan vaak het verschil maken.

Ik ben aangesloten bij het Schoudernetwerk Gooi en Eemland en de vereniging van fysiotherapeuten het Gooi (FVGO) waar ik kennis met andere specialisten kan uitwisselen en up to date blijf over de laatste ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de buitenlucht bezig.

Contact Eva Platzgummer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.