Mijn naam is Esther Kolasa, ik ben fysiotherapeut met subspecialisatie Oncologie/Inwendige Aandoeningen, werkzaam in Middelharnis en Vlaardingen. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik genoten aan de Universiteit van Antwerpen. Na de bacheloropleiding Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie heb ik ervoor gekozen mij aanvullend te specialiseren middels de masteropleiding Inwendige aandoeningen.

De diagnose kanker zet voor veel patiënten de wereld op zijn kop. Niet alleen de ziekte zelf, maar ook het bijbehorende behandeltraject leidt vaak tot zowel fysieke als mentale problemen en worstelingen. ‘Mens sana in corpore sano’, een aloude Romeinse spreuk die perfect mijn missie verwoordt. Want hoewel ik met name ben opgeleid om uw fysieke problemen samen met u te lijf te gaan, probeer ik als fysiotherapeut ook uw mentale welzijn niet uit het oog te verliezen. Fysieke klachten die veel oncologische patiënten ervaren, zijn vermoeidheid, bewegeningsbeperkingen, conditie/krachtverlies, oedeem, neuropathie en helaas nog veel meer. Ik kan u voor, tijdens en na het oncologische behandeltraject begeleiden en helpen uw kwaliteit van leven te verbeteren en u hopelijk zoveel mogelijk terug te brengen naar de persoon die u was voordat u deze diagnose kreeg. Naast mijn inspanningen op het gebied van Oncologie, heb ik ook passie voor andere inwendige andoeningen, zo kunt u ook bij mij terecht voor long/hartrevalidatie, revalidatie na een ziekenhuis/IC opname en als u diabetespatiënt bent.

Contact Esther Kolasa

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.