Ik ben Esmeralda Molendijk, algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in de kinderfysiotherapie. Naast kinderen, zie ik veel COPD/astma problematieken, COVID-19 patiënten en patiënten met een nieuwe heup en/of knie. Ik ben werkzaam bij mijn cliënten aan huis, op de basisscholen en in gezondheidscentrum ‘t Woud.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om het leven voor mijn cliënten aangenamer te maken, door de belemmeringen aan te pakken waar ik invloed op kan hebben. Het maximale uit het (fysiek) functioneren halen wat op dat moment mogelijk is. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat ieder kind/volwassenen anders is, wat het werk afwisselend maakt.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een patiënt te horen had gekregen van zijn arts dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Mijn patiënt liep een half jaar later de arts zijn kamer binnen.

Contact Esmeralda Molendijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.