Ik ben Erik Edelenbosch en ben als sportfysiotherapeut werkzaam bij FysioHolland STTC Hilversum, MC Liebergen. Je kan dus bij mij terecht met sportgerelateerde klachten, orthopedische klachten maar ook psychosomatische klachten. Ik kijk graag samen met jou naar een passende behandeling, zodat je weer pijnvrij kunt bewegen. Ik werk hiervoor samen met diverse huisartsen van onder andere het MC Liebergen.

Mijn doel als fysiotherapeut is om samen met jou te kijken hoe we jou zo snel mogelijk weer zonder klachten kunnen laten sporten of bewegen. Zonder bewegen sta je stil en elk stapje richting bewegen is een stap in de goede richting!

Met mijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland heb ik vele unieke momenten mee mogen maken. Hierdoor ben ik persoonlijk als vakinhoudelijk behoorlijk gegroeid. Bijzondere momenten waren de militaire wereldspelen in India, mijn uitzendingen naar Afghanistan en Bosnië en mijn Mulligan opleiding. Op persoonlijke vlak ben ik sterk gegroeid na een jaaropleiding van ‘’365dagensuccesvol’’ in persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een echte buitensporter, ik hou van wielrennen, mountainbiken, surfen, survivalsport, hardlopen en hiken in de bergen. Verder rij ik veel motor en werk ik al twee jaar als coach.

Contact Erik Edelenbosch

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.