Mijn naam is Eric Ruiter. Eric is algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Bussum.Tevens ben ik gespecialiseerd in de EnergyControl Methode, dry needling en SpartaNova. Daarnaast kan ik jou begeleiden bij klachten zoals burn-out, chronische vermoeidheid, sportgerelateerde klachten, ademhaling, COPD, hyperventilatie, inspanningstesten en oncologie.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het hardlopen en ik geef les op een post-Hbo Leefstijlcoach opleiding. Ik mag daar de dag “Stress, slapen en ontspanning” en de dag “Bewegen” verzorgen. Ik werk nauw samen met Sportclubs, personal trainers, leefstijlcoaches, buurtsportcoaches en re-integratiecoaches.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten ondersteuning te bieden bij de geboden hulpvraag, en om iemand kennis en inzicht te geven in de oorzaak en gevolg van de klacht/aandoening. Daarnaast vind ik het belangrijk om de adviezen en begeleiding persoonlijk te maken om zo tot een maximaal en duurzaam resultaat te halen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de emigratie van een cliënt naar Duitsland. Deze cliënt heeft slijtage in meerdere gewrichten en hulp nodig met een gezonde leefstijl. De cliënt komt nog steeds onder behandeling als dat nodig is, voor aanpassing van oefentherapie, adviezen en metingen van voortgang. Ook is er geregeld e-mailcontact. De energie die de cliënten aan mij geven en mijn hulp dusdanig waarderen, is waar je het voor doet.

Contact Eric Ruiter

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).