Emily Mulder is claudicatio therapeut en manueel therapeut. Tevens ben ik  gespecialiseerd in claudicatio intermittens, rug, -nekklachten, surmenage en orthopedie.Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals, overbelastingsklachten, nek en/of rugklachten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de manege, bij mijn eigen paard. Ik werk nauw samen met huisartsen/specialisten en bepaalde sportverenigingen, ik ben ook aangesloten bij het Claudicationetwerk. ik werk momenteel voor FysioHolland Vlaardingen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om ervoor te zorgen dat cliënten weer pijnvrij kunnen bewegen/sporten en niet meer belemmerd worden tijdens dagelijkse activiteiten. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de revalidatie van een cliënt die een dwarslaesie gehad heeft. Zij heeft uiteindelijk al haar persoonlijke doelen behaald en kan nu zonder rolstoel en krukken goed functioneren.

Contact Emily Mulder

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).