Mijn naam is Elsbeth Kuik. Ik ben manueel, oedeem, mimetherapeut en ik ben gespecialiseerd in rug-en nekklachten, oedeem klachten, oncologische revalidatie en aangezichtsverlamming. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld omdat ik daar veel vrijwilligerswerk doe. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Govert Flinck

Ik werk nauw samen met huisartsen, oncologisch specialisten, KNO-artsen (ivm met de aangezichtsverlammingen) en ben aangesloten bij het onconet en ANOVA.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om mensen te helpen die heftige problemen hebben zoals oncologische problemen en aangezichtsverlamming. Het gaat dan niet alleen om de behandeling, maar ook om het bijstaan in zware tijden.

Ik heb meerdere keren terminale patiënten begeleid en behandeld. Ik vind de band die je dan met ze krijgt heel bijzonder. Verder is de dankbaarheid die mime patiënten tonen als hun gezicht weer beter gaat bewegen altijd weer hartverwarmend.

Contact Elsbeth Kuik

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.