Ik ben Els Melaard- Broer en ben algemeen fysiotherapeut en werk veel met de oudere generatie. Zijn er valproblemen of andere diverse klachten die bij deze generatie voorkomen dan kan ik samen met u kijken of we daar iets aan kunnen veranderen. Ook ben ik regelmatig op pad om thuis te helpen na bijvoorbeeld Knie of Heup operaties. Ik werk momenteel FysioHolland Middelharnis en Oud Tonge

Ik werk ook in Ebbe en vloed en daar heb ik een goede samenwerking met de huisartsen van Oude Tonge en met de verzorging van het verzorgingstehuis.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik iemand kan helpen om weer zelfredzaam te worden of zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven en dat dan ook nog pijnvrij of met zo min mogelijk pijn.

Geriatriefysiotherapeut Middelharnis Els Melaard Broer

Contact Els Melaard- Broer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).