Mijn naam is Ellyanne Evertsz. Ellyanne is een sportfysiotherapeut. Tevens ben ik gespecialiseerd in o.a. sport specifieke revalidaties van orthopedische aandoeningen van het bewegingsapparaat, waaronder de schouder- en onderste extremiteiten (heup, knie en enkels). Daarnaast kan ik jou begeleiden bij klachten zoals schouderproblemen/ acute blessures, maar ook trainingen en revalidaties na – of voor een operatie, met als hoofddoel het weer kunnen hervatten van dagelijkse en – sport specifieke activiteiten.  Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb ooit een wedstrijd in Nederlandse kampioenschap gewichtheffen mee gedaan, waar ik op de 3de plek kwam te staan. Vandaar mijn affiniteit met krachtsport. Kickboxing doe ik ook al jaren met veel plezier op recreatief niveau. ik doe ook graag in de vrije natuur lange afstanden van 10 – 15 kilometer hardlopen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de  in de vrije natuur, maar ook in en rondom het huis met met mijn twee zonen.

Ik werk nauw samen met huisartsen, specialisten zoals orthopeden uit ziekenhuizen uit de regio en met voetbalclub Boxmeer. Tevens verzorg ik in de fysiotherapiepraktijk trainingen/beweeg-uren voor groep voor cliënten met reumatische aandoeningen en chronische rugklachten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het cliënten bewust kan maken van hun bewegingsapparaat en hiermee om te gaan binnen hun mogelijkheden. Ik vind het mooi als ik cliënten kan motiveren/stimuleren om meer of anders te gaan bewegen. En dat cliënten steeds het belang van het bewegen kunnen inzien, het belang van een gezond leefstijl, maar vooral plezier beleven tijdens/met het bewegen en of met hun bewegingsapparaat.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat cliënten dankbaar zijn dat ze weer met geen of minder beperkingen kunnen sporten of bewegen in hun dagelijkse activiteiten.

In dit artikel geeft Ellyanne tips over revalideren in de zomer.

Contact Ellyanne Evertsz

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederlandof laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).