Mijn naam is Elise Platjouw. Al snel na het afronden van de opleiding fysiotherapie wist ik dat ik mij verder wilde specialiseren in de kinderfysiotherapie. Geen kind is hetzelfde en samen zoeken we een weg om het kind verder te helpen, dat maakt mijn werk leuk en gevarieerd!

Als kinderfysiotherapeut bij Fysiotherapie Hoofddorp werk ik uitsluitend met kinderen van 0 tot 18 jaar. Ik behandel zuigelingen met een voorkeurshouding, peuters, kleuters en kinderen met motorische problemen met of zonder onderliggende aandoening. Verder behandel ik kinderen met schrijfproblemen en orthopedische klachten. Naast het werken in de praktijk, ben ik werkzaam op het Speciaal Basis Onderwijs, waar ik veel kinderen zie voor fijn- en grof motorische problemen en waar ik veel leer over kinderen met gedragsproblemen.

De ontwikkeling van het kind staat voorop in mijn behandeling. Ik vind het belangrijk om goed te kijken wat het kind nodig heeft met zijn uitdagingen om te kunnen laten zien wat hij/zij kan en zo tot een optimale ontwikkeling te komen. Een goede samenwerking met ouders, zorgverleners en andere betrokkenen bij het kind vind ik hierbij belangrijk.

Foto website Elise Platjouw juni 2020

Elise Platjouw

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.