Mijn naam is  Elise Barten. Al voor ik begon met de opleiding fysiotherapie wist ik dat ik wilde gaan werken met kinderen. Na het afronden van de opleiding Fysiotherapie ben ik dan ook gestart met de opleiding Kinderfysiotherapie. Het werken met kinderen is het leukste wat er is! Het eerlijke en  spontane contact met kinderen spreekt me erg aan. Als kinderfysiotherapeut kan ik kinderen helpen die moeite hebben met het leren van motorische vaardigheden als bijvoorbeeld het gooien, vangen, klimmen, schrijven, fietsen en zwemmen. Daarnaast heb ik de cursus Sensorische Integratie gevolgd. Een mooie aanvulling om kinderen met prikkelverwerkings problemen te kunnen begeleiden. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Binnen de praktijk zie ik veel kinderen met overgewicht en een ‘zwakke’ conditie. Een uitdaging om samen met deze kinderen te werken aan een betere conditie, maar vooral om plezier in bewegen te krijgen. Kinderen ervaren zelf dat ze beter mee komen met de gymles of tijdens het sporten, een betere motivatie is er niet!

Naast het behandelen van de kinderen heb ik contact met de ouders, maar ook met bijvoorbeeld de leerkrachten en kinderartsen. Deze samenwerking zorgt voor optimale voorwaarden om de kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Contact Elise Barten

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.