Ik ben Eline Smit en ik ben algemeen fysiotherapeut. Ik heb mijn Master afgerond in kinderfysiotherapie. Als kinderfysiotherapeut ben ik binnen FysioHolland-STTC werkzaam op de locaties Bussum en Huizen. Daarnaast ben ik werkzaam op verschillende schoollocaties en in het Tergooi ziekenhuis.

Bij de kinderfysiotherapeut kunnen kinderen van 0-18 jaar (en ouders) begeleiding krijgen om een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van houding, beweging en conditie te stimuleren.

De kinderfysiotherapeut kan gericht onderzoek doen bij klachten/blessures of een achterstand in de motoriek. Bij zuigelingen met een voorkeurshouding kan er ook een nauwkeurige schedelomtrek gemaakt worden met de plagiocephalometrie meting.

Eline Smit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken..

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.