Ik ben Egbert Smit, algemeen fysiotherapeut bij Hilversum de Meent en ik begeleid diverse oefengroepen. Dit houdt in dat ik samen met een groep mensen aan de slag ga om de gezondheid op peil te houden, toe te werken naar een sportief doel of de conditie op peil te brengen na een operatie. Ook kan jij bij mij terecht met verschillende klachten zoals lage rug-, knie-, schouder– en nekklachten en ook voor revalidatie na de vervanging van een heup- of kniegewricht. In mijn vrije tijd loop ik graag hard in de buitenlucht.

Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie, omdat ik graag mensen wil helpen om van klachten af te komen waar men zelf niet vanaf kan komen. Daarbij is fysiotherapie een fantastische combinatie tussen interactie met mensen, sportiviteit, werken met je handen en goed nadenken.

Wat ik bijzonder vind aan dit vak is de momenten waarop iemand een spreekwoordelijke stap vooruit maakt. Dat iemand realiseert dat iets weer beter gaat dan vorige keer. Op dergelijke momenten weet je als therapeut en als cliënt dat je de goed bezig bent en dat al het werken loont.

Contact Egbert Smit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin