Ik ben Edwin de Jong, fysiotherapeut bij FysioHolland gezondheidscentrum ‘t Woud en ik ben gespecialiseerd in knieën, heupen en schouders, maar ik behandel ook nek- en rug klachten. Ik begeleid ook bij herstel training na operaties en sportblessures. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals totale knie- en totale heup operaties, schouderblessures en sportblessures zoals enkel- en knie distorsies. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld en ben sinds kort gaan roeien wat ook erg leuk is.

Samenwerkingen gezondheidscentra en huisartsen
Ik werk nauw samen met de huisartsen en POH somatie en ggz, maatschappelijk werk in gezondheidscentrum ‘t Woud en Waterwijk en ik ben aangesloten bij het CVA netwerk. Het mooiste aan mijn werk vind ik het helpen en begeleiden van mensen, zodat zij in hun dagelijks leven weer vooruit kunnen. Het steeds uitvogelen wat er aan de hand is en daar zo mogelijk een oplossing voor vinden, zodat klachten verminderen en ze weer terugkeren in hun sport of dagelijkse activiteit.

Elk moment is bijzonder omdat iedereen anders is, ook kleine successen zijn bijzonder en worden vaak erg gewaardeerd door de mensen.

Contact Edwin de Jong

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).