Mijn naam is Edward Donkers. Ik ben Fysio-/Manueeltherapeut bij Fysiotherapie Tholen en ik ben gespecialiseerd in nek/lage rugproblematiek, echografie van het bewegingsapparaat en dry needling. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij nek/lage rugklachten en het inzichtelijk maken van eventuele problematiek in gewrichten/spieren/kapselband apparaat met echografie. Verder ben ik ook als kwaliteitsmanager bezig om regio Zuid aan te sturen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden als vechtsportleraar in Shaolin Kempo en speel daarnaast nog in twee bandjes als bassist.

Ik werk nauw samen met de huisartsen, ergotherapeut en podotherapeut op Tholen. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens kickboks wedstrijden van een lokaal talent (B-klasse).

Het mooiste aan mijn werk vind ik het onderzoeken van complexe pathologieen en deze samen met de cliënt aan te pakken, zodat ze meer inzicht krijgen in de aard van de klacht en hoe deze, vooral zelfstandig, te ondervangen/voorkomen of te trainen. Voornamelijk de interactie met de cliënt vind ik zeer belangrijk.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het moment dat je als fysiotherapeut een langere tijd bezig bent om een cliënt te behandelen, in deze setting een persoon met Ehlers Danlos, die al wat jaren komt. Zij kwam strompelend binnen en kon eigenlijk niet goed meer lopen. Tijdens het vraaggesprek werd ik nog niet veel wijzer. Na veel peinzen/overdenken welke testen ik moest gebruiken kreeg ik een ingeving, want ik had iets over het hoofd gezien. Met een “simpele” test werd duidelijk dat zij kampte met een instabiliteit van het bekken. Zij is toen door een gespecialiseerde chirurg geholpen en kon daarna weer normaal pijnvrij lopen.

Contact Edward Donkers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.