Naam is Edmee Heese. Edmee is fysiotherapeut en manueel therapeut bij FysioHolland Waterwijk. Tevens ben ik gespecialiseerd in dry needling. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals hoofdpijn, nekklachten, schouderklachten, arm-, pols – en handklachten, rugklachten, heup- en knieklachten en klachten van de enkels en voeten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de tennisbaan en in de natuur.

Ik werk nauw samen met de zorgverleners binnen het gezondheidscentrum Waterwijk en buurthuis de Waterbever, tevens verzorg ik de ouderengym in het buurthuis

Het mooiste aan mijn werk vind ik de ontmoeting met de mens en het puzzelen naar een goede behandelstrategie om samen het traject van de patiënt te doorlopen en de doelen te bereiken.

Patiënten zijn mij zeer dankbaar wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een subluxatie van de ribben en dan door middel van een manipulatie in een keer klachtenvrij zijn. Dit zorgt er voor dat de patiënt weer goed kan doorademen zonder pijnklachten.

Manueel- en fysiotherapeut Edmee Heese Lelystad Waterwijk

Contact Edmee Heese

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).