Mijn naam is Dylan van den Heuvel. Dylan is algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Utrecht Amsterdamestraatweg. Tevens ben ik gespecialiseerd in diagnostiek en revalidatie van sport(orthopedische) blessures, van de onderste en bovenste extremiteit. Daarnaast kan ik jou begeleiden bij sportblessures knie- en schouderblessures en orthopedische revalidatie.
In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool of langs de sportvelden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de uitdaging om samen met de patiënt tot het gewenste resultaat te komen. Denk hierbij aan het stellen van de diagnose, het in samenspraak opstellen van een behandelplan en bij langdurige trajecten de cliënt voldoende te blijven uitdagen.

De mooiste momenten zijn voor mij de momenten waarop lange revalidatietrajecten succesvol worden afgesloten. Als cliënten na een langdurige en intensieve periode van revalidatie weer terugkeren in de sport geeft dat een voldaan gevoel.

In dit artikel vertelt fysiotherapeut Dylan dat door online zijn cliënt kon genieten van de vakantie.

Contact Dylan van den Heuvel

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.