Ik ben Dylan Jansen en ben algemeen fysiotherapeut in Gaanderen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden met allerlei klachten. Ik heb veel ervaring met sporters, rug/nek klachten en revalidatie na een operatie. Ook maak ik veel gebruik van Dry Needling. Ik wil me ik de toekomst nog verder gaan specialiseren in nek en rug problematiek, om zo mensen nog sneller en efficiënter te kunnen helpen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering die je krijgt als je mensen kan helpen. Cliënten zijn enorm dankbaar, en dat geeft mij een fijn gevoel. Bij iedere behandeling hoop ik dat mijn cliënt tevreden de deur uit loopt.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik tijdens mijn stageperiode op de dwarslaesie afdeling heb gewerkt. Hier heb ik veel ervaringen meegemaakt die mij zijn bijgebleven. Je krijgt mensen die verlamd binnenkomen, en een aantal maanden later lopend de deur uitgaan. Dit mede door de therapie die ze hebben gekregen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal. Ook ben ik graag samen met mijn familie, vrienden en vriendin.

Contact Dylan Jansen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).