Ik ben Dylan Jansen en ben algemeen fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij allerlei klachten. Ik heb veel ervaring met sport- en rug klachten. Momenteel werk ik bij de locatie Garderen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering die je krijgt als je mensen kan helpen. Cliënten zijn enorm dankbaar en dat geeft mij een fijn gevoel. Ik vind het leuk om mensen te helpen en dit geeft mij een positief gevoel. 

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik tijdens mijn stageperiode op de dwarslaesie afdeling heb gewerkt. Hier heb ik veel ervaringen meegemaakt die mij zijn bijgebleven. Je krijgt mensen die verlamd binnenkomen en een aantal maanden later lopend de deur uitgaan. Dit mede door de therapie die ze gekregen hebben.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal.

male icon - FysioHolland
  • Zorgkaart Nederland
  • (0577) 401 604
  • BIG: 09926590404

Contact Dylan Jansen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).