Ik ben Dorine Lincklaen Arriëns, werkzaam op de praktijk FysioHolland Medicort gevestigd op het sportterrein van Kampong in Utrecht. Als kinderfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in motorische ontwikkelingsachterstanden en sportblessures bij kinderen. Dit houdt in dat ik kinderen kan begeleiden bij klachten zoals een vertraagde motorische ontwikkeling waarvan de oorzaak soms wel maar soms ook niet bekend is maar dus ook bij klachten door of tijdens het sporten. Zelf hockey ik graag in mijn vrije tijd.

Ik werk nauw samen met S.V. Kampong en de daarbij behorende trainers en coaches waar ik ook elke maandagavond het jeugd inloopspreekuur verzorg. Daarnaast ben ik ook werkzaam op Youké, waar ik behandelingen geef aan kinderen met gedragsproblematiek. Ook ben ik aangesloten bij werkgroep Kinderfysiotherapie Midden Nederland.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met de kinderen met veel plezier oefeningen te doen om pijnvrij weer alles te kunnen doen wat het kind wil. Dit kan trampoline springen met vrienden betekenen of weer een hele wedstrijd kunnen sporten zonder klachten. De grote motivatie die kinderen hebben om hun doel te bereiken zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier werk.

De momenten die mij het meest zijn bijgebleven zijn de kinderen die door hun klachten en/of motorische ontwikkelingsachterstand niet mee kunnen spelen met hun vriendjes. Na intensief oefenen waren ze weer in staat om met veel plezier buiten te spelen en te sporten met hun leeftijdsgenoten.

Dorine Lincklaen Arriëns

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.