Ik ben Dorien Lamoré, fysiotherapeut op locatie Utrecht Zuilen en gespecialiseerd in oncologie en oedeemtherapie. Dit houdt in dat ik jou kan behandelen en begeleiden bij oedeemklachten en bij klachten die zijn ontstaan ten gevolge van de behandeling van kanker zoals spierzwakte, conditieverlies, littekenweefsel, pijn of spanningsklachten. Dit kan in alle fases van de ziekte. Daarnaast behandel ik ook cliënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en geef ik valpreventie.

Ik ben aangesloten bij Fyonet (Fysiotherapie & Oncologie kennis Netwerk), Onconet en Chronisch ZorgNet (voorheen ClaudicatioNet).

Naar aanleiding van de specifieke hulpvraag of klacht van de cliënt vind ik het belangrijk om samen tot een behandeltraject op maat te komen. Uitzoeken in welke vorm van trainen/ bewegen iemand het meeste plezier heeft geeft extra motivatie en meer kans op succes.

Wat mij het meest is bijgebleven is het moment waarop een oude meneer, die bij mij gekomen was in een hele slechte conditie na een operatie en chemo kuren, op een mooie zomerdag stralend de praktijk binnen kwam lopen met de mededeling dat zijn wens, om weer even op de golfbaan te zijn met zijn oude vrienden, is uitgekomen. Al zijn trainen en doorzettingsvermogen werd beloond. Dat ik deze cliënt hierin heb kunnen begeleiden maakte voor mij weer eens duidelijk waarom ik mijn werk en deze specialisatie zo mooi vind.

Dorien Lamoré

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.