Mijn naam is Donja Karlo en ben algemeen fysiotherapeut. Ik ben mij aan het specialiseren in het behandelen van Musculoskeletale klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten aan het gehele houdings- en bewegingsapparaat hieronder vallen ook psychosomatische klachten, sportrevalidatie en manuele therapie. Ik ben werkzaam op de praktijk FysioHolland Maastricht.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en ga ik graag op reis. Ik werk samen met de ergotherapeut en podotherapeut bij ons op de locatie werken. Het mooiste van mijn werk is, samen met de patiënten zorg voor een optimaal functioneren en het blijven bewegen. Ik vind het sociale aspect en daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor iemand.

Fysiotherapeut Maastricht Donja Kardos

Contact Donja Kardos

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als je onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.