Mijn naam is Dimitri Koch en ben manueel therapeut. Ik ben mij aan het specialiseren in het behandelen van manuele klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten aan het wervelkolom. De afgelopen decennia ook veel ervaring opgedaan met sportblessures/ revalidatie, COPD en dry needling. Ik ben werkzaam op de praktijk FysioHolland Middelharnis.

Ik heb een sportieve kijk op het leven en op het vak! Het werken in dit team bevalt mij goed.Gezelligheid onderling, maar natuurlijk ook de combinatie van de deskundigheden van het team, zijn voor u, als client, van meerwaarde.

Waar ik mij de afgelopen jaren op diverse vlakken goed heb kunnen ontwikkelen was het afgelopen jaar tijd om een volgende stap te maken. Zodoende in mijn woonplaats Oud-Beijerland een eigen praktijk gestart en combineer dit nu met het werk in Middelharnis. Een leuke combinatie!

Manueel therapeut Middelharnis Dimitri Koch

Contact Dimitri Koch

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).