Mijn naam is Dike Goossens-Sommer. Ik ben fysiotherapeut en handtherapeut bij FysioHolland Tilburg Reeshof. Ik ben gespecialiseerd in klachten aan de hand, pols, elleboog, schouder en kaak. Ook kun je voor echografie bij mij terecht. Indien nodig kan ik hand- en pols spalken op maat maken. Ik kan jou begeleiden bij klachten na een operatie, overbelastingsklachten maar ook bij langdurige klachten. De oorzaak van de klacht vinden is daarbij erg belangrijk, om zo terugkerende klachten te voorkomen.

Naast mijn werk ben ik graag actief bezig; lekker sporten, genieten van mijn gezin en familie, met hen pluk ik de dag!

In de afgelopen jaren heb ik veel persoonlijk contact gehad met specialisten vanuit de ziekenhuizen in Tilburg en Breda, en ook met veel huisartsen in Tilburg. Is het nodig om op de praktijk of in het ziekenhuis een keer mee te kijken, dan kan dit ook altijd.

Het leukste van mijn beroep vind ik dat ik cliënten verder kan helpen. Vaak komen cliënten met veel klachten, pijn en vragen binnen en ik denk dat het dan heel belangrijk is om je te verplaatsen in de persoonlijke situatie en vanuit daar naar de mogelijkheden en oplossingen gaat zoeken. Of dit nu lokaal behandelen is, een keer meekijken in de werksituatie of fysiek aan de gang gaan, dat maakt niet uit, want juist deze variatie zorgt ervoor dat ik mijn werk zo leuk vindt.

Wat altijd mooi blijft, is als cliënten pijnvrij weer de deur uit gaan en er een last van hun schouders is gevallen wanneer ze weer verder kunnen met hun onbezorgde leven. Maar ook de cliënten die je tot het einde meemaakt en zo goed en prettig mogelijk nog probeert te laten genieten van de laatste momenten in hun leven zijn herinneringen die me altijd bijblijven.

Contact Dike Goossens-Sommer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). 

What do you want to do ?

New mail