Mijn naam is Dieuwertje van den Boogaard-de Vree. Ik ben algemeen fysiotherapeut en heb daarnaast de master Musculoskeletale revalidatie gevolgd. Op de Han in Nijmegen heb ik mij in deze master gespecialiseerd in manuele therapie. Vanuit de manuele therapie kan ik in mijn onderzoek- en behandeling, specifieker ingaan op klachten als nek- rug- heup- en bekken. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Dagelijks werk ik samen met mijn collega’s vanuit de manuele-, kaak- en sportfysiotherapie als het een multidisciplinaire casus betreft. Daarnaast heb ik regelmatig contact met huisartsen en specialisten vanuit het ziekenhuis.

Mijn doel is om samen met de cliënt te werken aan zijn of haar gezondheidsprobleem, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Het geven van inzicht in klachten vind ik hierbij belangrijk. Het communiceren van ‘wat is er aan de hand?’, ‘wat kan ik doen als cliënt’ en wat is hierbij de rol van de fysiotherapeut, is hierbij voornaam.

In de jaren dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut heb ik diverse mooie momenten meegemaakt. Het verschil kunnen maken, klein of groot, motiveert mij en maken mij enthousiast in wat ik doe in mijn werk. Een voorbeeld: de cliënt die met heel veel (pijn)klachten binnenkomt, soms bang is voor wat er aan de hand zou kunnen zijn, maar na uitleg en adviezen met een gerust hart de deur uit gaat. Ook vind ik het fantastisch om te zien hoe een cliënt zich kan ontwikkelen in de langere behandeltrajecten en revalidaties. Waarbij iemand bij aanvang mogelijk veel klachten en/of beperkingen heeft , maar na weken, soms maanden van behandeling en training, weer zijn of haar sport/werk of hobby kan uitoefenen. Hier een bijdrage aan kunnen leveren, is denk ik het allermooiste aan ons vak.

Contact Dieuwertje van den Boogaard-de Vree

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).