Ik ben Diana Thijs en ik ben in dienst als secretaresse/administratief medewerkster bij FysioHolland Oudenbosch. Samen met mijn collega’s zijn wij het aanspreekpunt voor het maken van afspraken met de therapeuten en zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de cliënten hoeven te richten. Als aanspreekpunt vind ik het belangrijk om vriendelijk en correct te zijn richting cliënt en alle andere contacten die gebruik maken van onze diensten. Het sociale karakter van mijn werk en het werken binnen een team maken het dat ik met veel plezier mijn werk uitoefen. Net als mijn collega’s probeer ik iedereen goed van dienst te zijn.

Contact Diana Thijs

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.