Ik ben Dewy Karthaus, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland locatie Apeldoorn en ik ben gespecialiseerd in rug-, revalidatie- en sportgerelateerde klachten. Dat houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten die zijn ontstaan bij het sporten, of klachten na een operatie. Ook zie ik dergelijke klachten als algemeen fysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op Sportcentrum Papendal. Ik judo op internationaal niveau en zit bij de nationale selectie. Naast judo doe ik ook veel kracht en conditietraining. Mijn eigen sportervaringen helpen mij ook verder als fysiotherapeut.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het samen toewerken naar een doel en het gewenste resultaat behalen. Door therapie kan je heel veel bereiken en voor iedereen is het te bereiken doel weer anders. Zo kan je de kwaliteit van leven verbeteren of na een knie operatie weer fanatiek gaan sporten. De diversiteit van de mensen, de klachten en de trajecten is wat fysiotherapie voor mij zo leuk maakt.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een cliënt van mij die bijna was opgegeven. Ze had blaaskanker en was een been verloren ten gevolge van trombose. Ze dacht zelf nooit meer te kunnen lopen. De revalidatie is niet altijd makkelijk geweest en er waren genoeg momenten dat ze mij liever niet zag, maar na hard werk en ontzettend veel doorzettingsvermogen is het haar gelukt weer te lopen met een rollator en haar prothese. Ze is zelfs zo zelfstandig geworden, dan ze weer in haar eigen huis kon gaan wonen. Elke stap van verbetering was een bijzonder moment.

Fysiotherapeut Apeldoorn Dewy Karthaus
  • Zorgkaart Nederland
  • 055 760 02 40
  • Big: 29924020204

Contact Dewy Karthaus

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.