Mijn naam is Denise de Vries – Heimgartner en ik ben oncologie-, oedeem- en dry needling fysiotherapeut bij FysioHolland Garderen en Uddel.  Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als gevolg van een oncologische aandoening, een oncologische behandeling of verschillende soorten oedeem. Daarnaast behandel ik myofasciale triggerpoints (spierknopen) door middel van dry needling, waardoor er een daling van de spierspanning, pijn en stijfheid ontstaat met een vergroting van de beweeglijkheid als gevolg. 

Het leukste aan mijn werk vind ik dat je als fysiotherapeut samenwerkt met verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld de huisarts, praktijkondersteuner, ergotherapeut, diëtist en maatschappelijk werker. Zo kun je de cliënt een totaalpakket aan zorg aanbieden en gebruik maken van elkaars sterktes.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan scuba diven (duiken), waterpolo en het wandelen van de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast breng ik graag veel tijd door met mijn gezin en hond.

Contact Denise de Vries

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.