Mijn naam is  Demi de Beer. Demi is bewegingstherapeut binnen het Gezond & Actief programma. Ik ben gespecialiseerd in beweegactiviteiten voor mensen met lichamelijke klachten. Ik ben werkzaam op de locatie Tilburg Reeshof.  

Op dit moment volg ik de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven en hoop ik zo mijn kennis uit te breiden.In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de het volleybalveld. Sinds mijn 9e actief bezig met deze teamsport. In de weekenden zit ik graag een avondje op het terras of doe ik wat leuks doen met vrienden/vriendinnen. 

Het mooiste aan het vak vind ik het sociale aspect en daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor iemand. Bewegen gebruiken als middel, om op deze manier mensen in een positieve richting te sturen.

Demi
  • Zorgkaart Nederland
  • (013) 204 50 30
  • BIG:

Contact Demi de Beer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.