Mijn naam is Dave Heijblok en ben algemeen Fysiotherapeut bij Amsterdam Oosterpark en Amsterdam Mountain Network.Tevens ben ik gespecialiseerd in klachten aan de rug, schouder, elleboog en handen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals lage rugklachten (zoals een hernia), frozen shoulders of zelfs bovenarm breuken, revalidatie bij klachten aan de handen, bijvoorbeeld een gebroken pols of bij heftige onverklaarbare pijn in de handen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de fitness, of aan het wandelen met de honden of eigenlijk waar dan ook ter wereld, omdat ik zoveel van reizen houd.

Ik werk nauw samen met orthopedie en plastische chirurgie voor de behandeling van schouder- en handklachten en ben aangesloten bij het orthopedische netwerk.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de samenwerking met de cliënten om op een zo functioneel mogelijke manier naar een oplossing op de klachten te gaan zoeken.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is toen een oud cliënt van mij, na een lange complexe schouderrevalidatie, weer voor het eerst aan het werk kon en de eerst volgende keer met een grote glimlach de praktijk binnenkwam om mij te bedanken!

Contact Dave Heijblok

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).