Ik ben Daphne Siebenmorgen, oefentherapeut bij FysioHolland STTC HuizenSTTC Bussum en Hilversum De Meent ik ben gespecialiseerd in fysieke klachten, onder andere als gevolg van de ziekte van Parkinson en hydrotherapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals lage rugklachten, nek- en schouderklachten, problemen in het looppatroon, ziekte van Parkinson en nog veel meer. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het volleybalveld en op de wielrenfiets. Daarnaast ben ik erg fan van het spelletje Pokémon wat ik combineer met heerlijk buiten lopen.

Ik werk nauw samen met mijn collega oefen- en fysiotherapeuten binnen FysioHolland, daarnaast verwijs ik ook regelmatig door naar ergotherapeuten en logopedisten (vooral bij ziekte van Parkinson van toepassing) en ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet, de VvOCM (beroepsgroep oefentherapie) en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mijn cliënten zelf kan laten onderzoeken en ondervinden hoe hij/zij haar klachten kan voorkomen in de toekomst. Vaak zie je dat veel klachten terugkeren, dat probeer ik samen met mijn cliënt te voorkomen door inzicht te krijgen in de reden waarom iets ontstaat en hoe dit voorkomen kan worden.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven, is dat ik een cliënt met de ziekte van Parkinson bij mij onder behandeling kreeg die al langere tijd therapieën had gevolgd en alsmaar last bleef houden van de rugklachten. Zij heeft in een jaar tijd bij mij ervaren en weten vol te houden om haar houding te optimaliseren, waardoor zij haar rug minder belast en daardoor minder rugklachten ervaart in de algemene dagelijkse bezigheden.

Contact Daphne Siebenmorgen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.